miercuri, 18 mai 2011

Festivalul luminii la Tirgu Mures

Sâmbata trecută, pe 14 mai, a avut loc Festivalul luminii, cu o întârziere de o saptămână față de data planificată. Motivul amânării: vremea proastă. Evenimentul a fost organizat la Platoul Cornești de către Asociația Județeană Cercetașii României Mureș (sper ca am scris corect "titulatura") și a fost un eveniment deosebit.

Au fost amplasate luminițe (denumite "gulguțe") de o parte și de alta a aleii care duce spre Grădina zoologică și pe aleea dinspre Grădina zoologică înspre "gara" trenulețului Thomas. Un cor de cantăreți la instrumente muzicale (flaut, tobe, fluiere) era amplasat pe una dintre alei, în alt loc câțiva cercetași împărțeau "gulguțe" și le explicau vizitatorilor-participanți cum se construiesc, în fața Grădinii zoologice se dădea o reprezentație de lumini și flăcări, iar în apropierea "gării" trenulețului era amenajată o "gulguță" uriașă pe care îți puteai scrie impresiile.

Una peste alta, festivalul a fost un succes, pentru că multă lume a ieșit la plimbare, iar unii dintre ei la plimbare și pozat!





















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu